Rybergs_huvudbild_ets.jpg

GODA TRADITIONER HÅLLER LÄNGE

Historien om Rybergs börjar i Uddevalla så tidigt som 1895. Och hade det inte varit för att Karl Adolf Ryberg saknade riktigt välsmakande charkprodukter i närområdet hade det inte funnits vare sig Uddevallare, Lysekilare eller Fjällbackare idag. Ända sedan dess har vi använt oss av samma framgångsrika recept. Nämligen högkvalitativt, färskt kött från närliggande gårdar, egna kryddblandningar och ett pålitligt hantverk.

halt.jpg

100% BOHUSLÄNHALT

Våra korvar är en historia för sig. Karl Adolf och hans fru Hannas hemlagade recept och tydliga instruktion om att bara riktigt färskt kött duger är lika viktigt nu som då. Sedan 1895 har vi haft vår produktion i Uddevalla och hämtat vårt kött från gårdar i trakten. Vi tror nämligen att den bohuslänska känslan sätter sig i smaken. 

VÅRA KORVAR

Förutom våra klassiska grillkorvar som Uddevallare, Lysekilare och Fjällbackare har vi flera kryddiga varianter som Tjörnizo, Skaftögrillare och Kabanoss. Och då har vi inte ens börjat prata om varmkorven, prinskorven, falukorven eller frukostkorven. I vårt korvsortiment har vi 22 olika korvar som alla är baserade på samma ursprungsrecept ”kött, kryddor och lite vatten.”

dddd.jpg