ETT RIKTIGT GOTT HANTVERK

Vi är övertygade om att omsorg, traditioner och extra ansträngningar bidrar till våra korvars goda smak. Därför börjar vi med att sortera och finputsa köttet när det kommer till oss. Sedan väljer vi ut de finaste delarna. Många skulle kalla det ett gammaldags sätt att arbeta. Och det är våra handknutna prinskorvar, våra egna kryddblandningar och det faktum att vi röker våra produkter med riktig träflis ett tydligt exempel på.

 
Rybergs_Uddevallare_liggande.jpg
historia.jpg
falu.jpg
 

KÖTT FRÅN SVERIGE

Att köttet ska komma från trakten var en självklarhet för Karl Adolf och Hanna. Eftersom vi har all vår tillverkning i Uddevalla vill vi hämta vårt kött från gårdar så nära som möjligt. Det ger kortare transporter, färskare kött och bättre kontroll. 

Alla Rybergs produkter har ursprungsmärkningen Kött från Sverige. Det innebär att djuren ska vara födda, uppfödda och slaktade i Sverige. Men också att både odling, förädling och packning ska ha gjorts i Sverige. För oss är det enkelt. Det har gjorts i trakterna kring Bohuslän.

 
kottfransverige.png